Doneren PDF Afdrukken E-mail

Online doneren

Sinds kort is het mogelijk om online een donatie te doen aan de Hadassah-Ziekenhuizen.
Hiermee kunt u betalen middels een eenmalige machtiging, middels uw creditcard of via uw eigen bankomgeving (Ideal). Dit kunt u zelf aangeven. Veilig, snel en gemakkelijk!

Klik hier om online te doneren.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Indien u uw naam en adres invult sturen wij u – in ieder geval voor het einde van het fiscale jaar – een kwitantie toe.

Indien u meer dan Euro 1.000,- wilt doneren aan de Hadassah-ziekenhuizen, dan willen wij u graag op de volgende mogelijkheden wijzen om uw naam te laten aanbrengen. Er zijn diverse mogelijkheden:

Internationale Onderzoeks Begunstigers Muur (International Researsch Patrons Wall)
Deze muur bevindt zich dichtbij de Chagall Synagoge in het Hadassah Ein Kerem. Donaties van 1000 euro of meer, maken het voor de donateur mogelijk om zijn of haar naam of die van een dierbare ingegraveerd wordt op deze muur. De muur is verdeeld in landen en aldus zal de naam onder “Nederland” vallen.
(inscriptie – geen plak)

Internationale Ondersteuners Muur (International Sustainers Wall)
Deze muur ligt direct tegenover de Souvenirs Winkel en vlakbij de Chagall Synagoge. Donaties van 5000 euro of meer, maken het voor de donateur mogelijk om zijn of haar naam of die van een dierbare te laten ingraveren op deze prachtige muur. De muur is verdeeld in landen en aldus zal de naam onder “Nederland” vallen.

Stichters Donatie (Founder's Gift)
Dit staat voor een gift aan de Hadassah ziekenhuizen van 15.000 euro (welke betaald kan worden over een periode van 3 opeenvolgende jaren). Er zijn verscheidene Stichters muren. Op de foto ziet u Mount Scopus. De naam van de donateur of die van een dierbare (met Davidster) zal ingegraveerd worden op de muur.

Plakken zijn er in drie maten en maken het voor de donateur mogelijk om een tekst van 6 zinnen met 48 tekens per zin in te laten graveren. Het is mogelijk de donateur te helpen met de keuze van de woorden.
Kleine plakken: vanaf 10.000 euro tot en met 50.000 euro.
Medium plakken: vanaf 50.000 euro tot en met 100.000 euro.
Grote plakken: vanaf 100.000 euro en daarboven.

Mocht u meer informatie willen, schroom dan niet om ons te benaderen. Uiteraard zijn wij blij met elke donatie! Elke donatie helpt om de ziekenhuizen verder te verbeteren! Als prive-persoon zijn uw giften belastingaftrekbaar indien u minimaal 1% van uw bruto jaarinkomen heeft gedoneerd. Indien u zakelijk doneert zijn de kosten altijd aftrekbaar van uw bruto-winst.

Ons rekeningnummer is 777.60.33 ten name van Stg. Vrienden van de Hadassah-Ziekenhuizen te Amsterdam. Ook kunt u online doneren, klik hier. Onze hartelijke dank voor uw hulp!

 

 

Postbus 76182, 1070 ED, Amsterdam | T 020 - 8894769 | E info@younghadassah.nl | Giro 777.60.33

Copyright © 2018. Young Hadassah Holland. Realisatie door Simple Concepts