Benefiet met Najib Amhali (11-02-2008) PDF Afdrukken E-mail

 

Young Hadassah Holland bedankt alle sponsoren, donateurs en vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt afgelopen maandag 11 februari 2008 meer dan € 60.000,- op te halen voor de Hadassah-Ziekenhuizen! Uiteraard bijzondere dank aan NAJIB AMHALI!

Zie ook de volgende sites voor een reportage:

NU.NL
De Telegraaf
AD
MSN
De Stentor
Tiscali

Maandag 11 februari 2008 vond voor de tweede keer een benefietvoorstelling met Najib Amhali plaats ten bate van de Hadassah-Ziekenhuizen. Deze vond plaats in het mooiste theater van Nederland, namelijk Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.
In een uitverkochte zaal trad Najib geheel belangeloos op ten bate van de Hadassah-Ziekenhuizen.
Er werd een opbrengst gerealiseerd van € 60.000,- welke ten goede komt aan een tweetal projecten, te weten:

  1. Het ‘A Bridge to Peace’ project, een verzameling van coöperatieve programma’s waarbij wordt samengewerkt met ziekenhuizen in Oost-Jeruzalem, Gaza en de Westbank.
  2. de Kinderoncologie-afdeling, waar dringend behoefte is aan nieuwe apparaten; twee Cardio-Respiratory Monitoren voor Beenmergtransplantatie-patiënten en twee gespecialiseerde Pediatric Infusion Pumps worden geheel bekostigd.

 

Na afloop van de show vond er een leuke afterparty plaats op de bovenste verdieping van Theater Carré met onder andere DJ Chess en Rapper Jake-Up & Friends.

Young Hadassah dankt alle sponsoren!

 

Uiteraard bijzondere dank aan NAJIB AMHALI!!

 

 

Postbus 76182, 1070 ED, Amsterdam | T 020 - 8894769 | E info@younghadassah.nl | Giro 777.60.33

Copyright © 2018. Young Hadassah Holland. Realisatie door Simple Concepts